Bestel- & leveringsinformatie

 

Voor particulieren gelden vaste verzendkosten van €3,95 per bestelling.
Gratis verzending bij bestellingen boven €30,-

Bestellingen worden zo efficiënt mogelijk verpakt (in een brievenbusdoos of als pakket) en verzonden.

Betalingen

Bestellingen via de webshop van Ook-Leuk.nl worden via iDeal betaald.
Ook-Leuk.nl is een initiatief van M en D events, deze naam wordt daarom vermeld bij uw ideal transactie.

Algemene Voorwaarden

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst tussen Ook-Leuk.nl en de wederpartij, tenzij anders is overeengekomen. Ook-Leuk.nl heeft te allen tijde recht haar algemene voorwaarden te wijzigen.

Prijzen en Prijswijzigingen

Alle prijzen op de website zijn vermeld in euro’s en zijn inclusief 21% btw (voor particulieren) Voor bedrijven worden prijzen excl. 21% btw vermeld. Ook-Leuk.nl heeft te allen tijde het recht om de prijzen te wijzigen. Aan prijzen, invoer-, druk- en zetfouten kunnen geen rechten worden ontleend.

Garantie

Op de producten van Ook-Leuk.nl zitten drie maanden garantie vanaf de aankoopdatum. Bij klachten kunt u binnen drie maanden na aankoop van uw product contact met ons op nemen.

Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor normale slijtage of enige vorm van schade bij het verkeerd gebruiken van onze producten.

Verzenden en Vervoersschade

Wij versturen uw bestelling met normale brievenpost. Alle bestellingen worden zorgvuldig gecontroleerd, verpakt en verzonden. Mocht uw bestelling beschadigd zijn aangekomen dan verzoeken wij u om binnen 48 uur na ontvangst van uw bestelling contact met ons op te nemen.

Levering

Uw bestelling wordt na ontvangst van betaling verwerkt. De dag nadat u betaald heeft, telt als werkdag 1. Levering van producten vindt plaats zolang de voorraad strekt. Alle producten op de website zijn op voorraad, maar wij hebben altijd een beperkte oplage per product. Het kan dus voorkomen dat producten snel uitverkocht raken, maar nog niet op de website als uitverkocht vermeld staan.

Ruilen/Retourneren

U kunt binnen 14 dagen (na ontvangst van uw bestelling) uw bestelling ruilen of retourneren, mits deze onbeschadigd en ongedragen zijn. In alle gevallen dient u eerst schriftelijk (per e-mail of post) contact met ons op te nemen. U dient hierbij uw naam en factuurnummer te vermelden. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De aankoopsom van de door u geretourneerde producten zal binnen 14 dagen (na ontvangst van het product) worden terug gestort. De verzendkosten voor het ruilen of retourneren zijn voor uw eigen rekening.

Contactgegevens:

Ook-Leuk.nl is een initiatief van M en D Events
Postbus 4920
2003 EX Haarlem
kvk 50463675
btw NL822750120B01

Contact opnemen